Skip to content

Karijera

Želite li pomoći u oblikovanju svijeta sutrašnjice? Onda ste došli na pravo mjesto.

Mi smo moderni projektanski ured sa sjedištem u Ðurđancima pored Ðakova te uredom u Antunovcu pored Osijeka. Posao projektiranja staklenih fasada, prozora, vrata te kliznih i protupožarnih elemenata je raznolik i zanimljiv. Naši projektanti svakodnevno su stavljeni pred nove izazove i pronalaženje individualnih rješenja uz međusobnu podršku svih zaposlenih.

O sebi i radu kod nas bismo Vam mogli puno toga pričati. No, radije dopuštamo našim zaposlenicima da govore umjesto nas ili da osobno steknete dojam o radu u našem projektantskom uredu. Da biste postali dio našeg tima, ne zahtijevamo puno: studij građevinarstva, volja i želja za učenjem i napredovanjem te poštivanje naših načela i vrijednosti. Zauzvrat ćemo Vas rado podržati u postizanju Vaših osobnih i profesionalnih ciljeva, jer nam je svaki pojedini zaposlenik važan. Ako želite stvarati i činiti razliku zajedno s nama, pogledajte popis otvorenih radnih mjesta te nam se javite!

građevinski inženjer projektant - projektiranje - projektantski ured - posao - karijera

Otvorena radna mjesta:

Trenutno nemamo natječaja za posao, no možete nam rado poslati otvorenu zamolbu putem elektroničke pošte na info@selo.com.hr.