Skip to content

O nama

S ponosom se možemo predstaviti kao mladi tim stručnjaka specijaliziranih za projektiranje konstrukcija od aluminija i stakla, posebno za internacionalno tržište.
Projektiranje staklenih fasada, prozora, vrata te kliznih i protupožarnih elemenata svakodnevica su naših projektanata u modernom projektantskom uredu u Antunovcu pored Osijeka.

Naša strast prema aluminijskim i staklenim konstrukcijama, kao i višegodišnje radno iskustvo u tom području, omogućuju nam kontinuirani razvoj i uspješnu realizaciju svih projekata.
Posebno smo ponosni što možemo našim klijentima ponuditi potpunu stručnu podršku sa svim proizvodima vodećeg svjetskog proizvođača aluminijskih sustava – Schüco International KG.

projektantski ured - projektiranje - građevinski inženjer projektant - aluminijske i staklene konstrukcije - arhitektura - izvedbena rješenja

Stručnost u kombinaciji sa suvremenom tehnologijom

Naši vrijedni projektanti su uz Vas savjetima i podrškom od samog početka projekta.

Fasade velikih površina stakla i tankih aluminijskih profila, kao i energetska učinkovitost su nezaobilazni u modernoj arhitekturi. Uz suvremenu tehnologiju i kvalificirane zaposlenike, inženjere građevine i stručne inženjere za fasade, spremno dočekujemo nove projekte, kako bismo skupa ispunili sve zahtjeve arhitekata i investitora.

Vrijednosti koje nas pokreću…

• strast prema onome što radimo
• oduševljenje klijenata
• kvaliteta
• odgovornost i pouzdanost
• visoko zadovoljstvo zaposlenika
• odnos jednih prema drugima s poštovanjem
• međusobna podrška
• stalni napredak i usavršavanje

Ako se naša načela i vrijednosti podudaraju s Vašima te želite raditi kao projektant, pogledajte kako postati dio našeg tima.

karijera - tim - zajedništvo
projektantski ured - projektiranje - građevinski inženjer projektant - aluminijske i staklene konstrukcije - arhitektura - izvedbena rješenja

Pouzdanost i kompetentnost

Oduševljenost naših klijenata i zadovoljstvo naših zaposlenika temelj su našeg djelovanja.
Uvjereni smo da će nas zdrav rast, visoko zadovoljstvo zaposlenika i poseban fokus na održivost i dalje pokretati unaprijed u budućnosti.

Naši klijenti se mogu osloniti na nas. Nakon obavljenog posla projektiranja i dalje ćemo Vam biti na raspolaganju i rado ćemo Vam pružiti podršku oko svih pitanja.

Neke od zgrada oduševljenih klijenata možete pogledati ovdje.